Omix Logo

Interimmanager

Omix helpt onderwijsinstellingen ook met het vervullen van een positie als interimmanager. Deze posities kunnen bijvoorbeeld vrijkomen vanwege een tijdelijk project voor professionalisering of implementatie. Ook het vervullen van een positie tijdens een overbruggingsperiode wegens het beëindigen van een dienstverband of langdurig verlof, is voor onze interimmanagers weggelegd.

Takenpakket van een interimmanager

Een van de overkoepelende rollen die we bij Omix kunnen vervullen, is de rol van interim manager. Het takenpakket van een interimmanager is zeer afhankelijk van de vrijgekomen positie. Van belang is dat het onderwijs kan blijven draaien in het geval van vervanging tijdens verlof of een overbruggingsperiode. Wanneer een intermmanager wordt ingeschakeld voor een project zal het behalen van de gestelde doelstellingen de basis vormen voor de invulling van de rol. Hierbij staat de visie van de onderwijsinstelling altijd centraal.

Interim Manager Omix

Tijdens ziek en piek

Bij Omix helpen wij onderwijsinstellingen bij het organiseren van de ontmoeting tussen docent en student in al haar vormen. Om onderwijsinstellingen hierin te kunnen ondersteunen, detacheren we een breed scala aan onderwijslogistieke professionals die het onderwijs kunnen helpen verbeteren. Vanuit hun ervaring en kennis detacheren we professionals ook als interimmanagers om de continuering van de organisatie van het onderwijs te waarborgen.

Interim manager

Interim manager worden?

Het onderwijs evolueert voortdurend. Deze evolutie gaat gepaard met sterke fluctuaties in de bezetting en de doorontwikkeling binnen een team. Door deze fluctuaties loopt de noodzaak voor tijdelijke interim managers binnen het onderwijsteam op. Wilt u inspringen bij onderwijsinstellingen die zoekende zijn naar een spin in het web en iemand met probleemoplossend vermogen gericht op liggende vraagstukken tijdens een overbruggingsperiode? Met andere woorden: wilt u interim manager worden? Bekijk dan de mogelijkheden die we binnen Omix aanbieden. Wellicht leren we elkaar beter kennen als collega’s.

Interim Manager Worden Bij Omix

Wil je meer weten?

Neem direct contact op met

Iwan Brouns

Iwan Brouns

Accountmanager MBO/HO/WO

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    * verplicht veld

    Of bel ons

    Tel Icon 0570 56 35 55

    Vraag vrijblijvend informatie aan